PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » JOACĂ “MORTALĂ”

JOACĂ „MORTALĂ”

de Andrei Oprescu
30 vizualizări

Tragedie într-o familie din Dâmbovița. O fata de 14 ani a murit după ce a căzut de la 7 metri înălțime de pe un stâlp de electricitate. Copila se juca alături de mai mulți vecini pe stradă, după miezul nopții. Fata s-a urcat pe stâlp într-un moment de teribilism și cel mai probabil s-a format un arc electric, iar copila a fost aruncată de pe stâlp. Impactul cu solul i-a fost fatal. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut sa o salveze. Poliția a deschis o ancheta.
Totul s-a petrecut în jurul orei 02:00 în localitatea dâmbovițeană Hulubești, satul Vârtop. Fata de 14 ani și-a însoțit mama venită din schimbul II de la muncă și i-ar fi cerut permisiunea de a mai rămâne puțin alături de prieteni. Nimeni nu se gândea la ce a urmat.
Bunica povestește că ceilalți copii au văzut-o cum se urcă pe stâlp și le-ar fi spus că vrea să vadă ce se întâmplă daca ajunge în vârf. Nu era prima dată când fata se urca. S-a mai întâmplat și zilele trecute din spusele copiilor. Fata a urcat atunci însă nu a ajuns prea sus pentru că s-a speriat. A vrut să repete isprava. Pe pagina de facebook cu doar câteva ore înainte de tragedie tânăra postase mesajul „Domnul este cel ce ma ocrotește”.
Este posibil să se fi format un arc electric în momentul în care fata s-a apropiat de vârful stâlpului de înaltă tensiune și atunci a fost aruncată de la 7 metri înălțime. În cădere s-a agățat în vârful ascuțit al gardului și apoi a căzut pe sol. Îngroziți, copiii care erau alături de ea au fugit. Una dintre fetițe și-a anunțat mama care a sunat familia fetei.
Medicii au ajuns de urgență la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru fată. Aceasta nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare și au fost nevoiți să declare decesul minorei. Polițiștii fac cercetări, într-un dosar de ucidere din culpă pentru a stabili cum a ajuns fata pe stâlp și ce s-a întâmplat ulterior.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe