PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » JUDEȚE CU RATĂ MARE DE INFECTARE

JUDEȚE CU RATĂ MARE DE INFECTARE

de Andrei Oprescu
395 vizualizări

De la o săptămână la alta, crește numărul zonelor care intră în scenariul roșu. Asta înseamnă atingerea și depășirea pragului de 3 infectări la 1000 de locuitori. Până acum, capitala și județele Ilfov, Satu Mare, Timiș au aceasta incidență ridicată. Ilfov este în top cu 3,65, urmat de Satu Mare cu 3,42, Timiș cu 3,4 și capitala cu 3,3 cazuri la o mie de locuitori.

JUDEȚ INCIDENȚĂ CUMULATĂ

Ilfov 3.65

Satu Mare 3.42

Timiș 3.4

București 3.3

În regiunea Sud-Muntenia statistică arată cea mai mare incidență a cazurilor de infectare în Teleorman, care a trecut de pragul de 2 la mie, județ urmat de Giurgiu, Călărași și Prahova. Mai puține cazuri și o incidență mai mică se înregistrează în județele Ialomița și Argeș. Dâmbovița, momentan a atins pragul de 1 la mie.

JUDEȚ INCIDENȚĂ CUMULATĂ

Teleorman 2,2

Giurgiu 1,84

Călărași 1,71

Prahova 1,7

Ialomița 1,41

Argeș 1,01

Dâmbovița 1

În județele din scenariul roșu, accesul la mai multe activități se face doar în baza certificatului verde, în baza unei hotărâri de guvern în acest sens. Certificatul verde COVID-19 necesar pentru accesul în localuri, restaurante, evenimente publice și private, concerte, spectacole, piscine atestă că o persoană a fost vaccinată, are un test COVID negativ sau a trecut prin boală în ultimele 6 luni.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe