PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » JUDEȚUL DÂMBOVIȚA, ÎNCOTRO?

JUDEȚUL DÂMBOVIȚA, ÎNCOTRO?

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

După 28 de ani, județul Dâmbovița are șansa să se dezvolte la capitolul infrastructură rutieră. Prezent în platoul MDI TV în cadrul emisiunii Jurnal Regional, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea a vorbit despre faptul că în urmatorii doi ani cele două proiecte de moderinizare ale DN 71 și DN 7 vor fi finalizate.

Infrastructura rutieră din România nu a evoluat foarte mult în ultimii 28 de ani. La acest capitol și județul Dâmbovița a fost vitregit. Acum însă se pare că lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea a dat asigurări că cele două proiecte de modernizare aflate în lucru, DN71 și DN 7 vor fi finalizate în următorii doi ani.

Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport rutier pe drumurile naționale reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare durabilă a județului Dâmbovița, factor determinant în atragerea de investitori și crearea de investiții pe termen lung. Ca atare, acest traseu al DN 71 este vital din punct de vedere al tranzitului și dezvoltării județului pe toate palierele.

Cele două mari proiecte de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere vor aduce un plus de imagine județului Dâmbovița, astfel încât să reprezinte un punct important pe harta investițională a României.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe