PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LA EXAMEN…DE GURA PARINTILOR

LA EXAMEN…DE GURA PARINTILOR

de Mditv
10 vizualizări

Vin la examen ca sa scape de stresul parintilor, dar il considera o pierdere de vreme. Este cazul multor tineri care au picat bacalaureatul in prima sesiune si il sustin in toamna. Desi au avut timp suficient la dispozitie, nu si-au dat toti interesul sa invete. Se gandesc doar la strainatate. In sesiunea din vara la nivel de tara promovabilitatea a fost de 66,41%, iar cele mai proaste rezultate au fost obtinute in judetele Giurgiu si Teleorman.
Cei care au ramas corigenti, au ratat prima sesiune a bacalaureatului sau pur si simplu nu au reusit sa obtina nota de trecere la examen, mai au o sansa acum in sesiunea august-septembrie. Probele orale au debutat deja de luni si vor continua pana pe 21 august, iar de pe 24 august tinerii vor intra in febra examenelor scrise.

La centrul de examinare de la Colegiul Constantin Cantacuzino elevii au venit sa sustina miercuri proba de evaluare a competentelor intr-o limba de circulatie internationala. Atmosfera ploioasa si intunecata de afara si emotiile nu i-au impiedicat sa faca glume pe seama examenului. Acest tanar spune ca a venit doar sa scape de gura parintilor.

Au fost insa si absolventi pusi pe treaba. Acest tanar a ratat proba de competente in vara, insa pe toate celelalte le-a promovat.
Intre 24-28 august vor sustine probele scrise, iar pe data de 31 august se vor afisa rezultatele. Ramane de vazut daca vor reusi sa treaca de examen in toamna. In sesiunea de vara promovabilitatea examenului de bacalaureat la nivel de tara a fost de 66, 41%. In Regiunea Sud-Muntenia cele mai bune medii au fost in Prahova, Arges, Dambovita si Calarasi . Cele mai slabe rezultate au fost inregistrate in Teleorman, Ilfov si Giurgiu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe