PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LACUL LEBEDELOR – VIDEO

LACUL LEBEDELOR – VIDEO

de admin
31 vizualizări

Vremea neobisnuit de calda pentru aceasta perioada calendaristica a adus zeci de lebede pe un lac aflat in zona cartierului Priseaca, din municipiul Targoviste. Pasarile s-au asezat aproape de mal si pot fi admirate si rasfatate in aceste zile. Imaginile sunt desprinse parca dintr-o poveste.

Dambovitenii care vor iesi la plimbare pe lacul situat la marginea municipiului Targoviste, in cartierul Priseaca, vor avea parte de o adevarata surpriza. Mai multe lebede gratioase si-au gasit adapost pe lac, spre bucuria localnicilor. Pasarile acvatice plutesc gratioase pe apa.

Oamenii spera ca autoritatile sa le asigure paza acestor pasari astfel incat sa nu fie furate sau omorate. In Romania, lebedele se afla pe lista pasarilor protejate de lege. Oamenii nu au voie sa le prinda sau sa le vaneze. Cei care fac rau acestor pasari maiestuoase pot ajunge la inchisoare.

 

 

Valentin Popescu

Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe