PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LĂSAŢI ÎN NOROI DIN CAUZA LUI DOREL

LĂSAŢI ÎN NOROI DIN CAUZA LUI DOREL

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

MALU CU FLORI, DÂMBOVIŢA

Nemulţumiri peste nemulţumiri în comuna dâmboviţeană Malu cu Flori! De-a lungul timpului, oamenii au primit atâtea promisiuni false, încât acum nu mai au răbdare să se implementeze proiectele de infrastructură. Cei care locuiesc în Capu’ Coastei spun că au fost uitaţi în noroi şi pe o stradă întunecată.

În zona Capu’Coastei, din Malu cu Flori, nu a fost niciodată asfalt, iar, acum, localnicii spun că au ajuns la capătul răbdării. Merg prin noroi şi pe întuneric, pentru că iluminatul public aproape că nu există.

Mihaela Stroe s-a mutat în Capu’Coastei de la Bucureşti. S-a bucurat de zona frumoasă, cu aer curat, în care a ales să trăiască, însă noroiul i-a stricat imaginea frumoasă pe care şi-o formase .

Localnicii sunt supăraţi din cauza unei gropi rămase neastupate, în urma unor lucrări la conducta de apă. Spun că aceasta reprezintă un pericol pentru copii.

Se pare că Dorel şi-a făcut de cap şi la Malu cu Flori, pentru că o conductă de apă montată recent s-a spart de aproximativ zece ori până acum. Primarul comunei Malu cu Flori spune că această groapă trebuia să fie transformată într-un bazin de vizitare, necesar reţelei de apă din zonă. În prezent, primăria şi Serviciul Public Judeţean de Apă trebuie să predea lucrarea către Compania de Apă. Tocmai de aceea lucrarea nu a mai fost finalizată şi va rămâne în responsabilitatea administraţiei locale să facă acel bazin. Cât despre asfaltarea străzii, proiectul a fost întârziat tot de problemele la conducta de apă, care s-a spart de mai multe ori în zona cu pricina.

De iluminatul public ar trebui să se ocupe o firmă la care administraţia locală de dinainte nu şi-a achitat datoriile.

Administraţia locală le mai cere cetăţenilor puţină răbdare pentru ca aceste probleme să fie remediate în cel mai scurt timp.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe