PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LAUDE NEREALISTE -VIDEO

LAUDE NEREALISTE -VIDEO

de admin
4 vizualizări

Ca fiecare an scolar aduce schimbari peste schimbari in sistemul educational romanesc nu este o noutate, ca de multe ori acestea nu sunt angrenate in realitatea din scoli, este o problema grava. De cateva zile ministrul Educatiei Remus Pricopie se lauda ca va introduce manuale noi si digitale pentru elevii din clasele a –I-a si a-II-a. Mai mult, ministrul vede acest demers ca peo adevarat revolutie in invatamanul romanesc. In realitate insa, promisiunea unor manuale noi si digitale apare de cativa ani la inceputul fiecarui an scolar, insa fara aplicare. Totodata, mai marii din educatie uita ca sunt elevi care nu au vazut in viata lor un calculator, abia daca au cu ce sa mearga la scoala si au fost nevoiti sa invete an de an dupa manuale rupte si deteriorate.
La placinte inainte, la razboi inapoi! Cam asa se intampla si cu mai marii din educatie. Daca
atunci cand vine vorba de laude si promisiuni spectaculoase, cum este mai nou ideea
introducerii de manuale digitale pentru clasele I si a-II-a, reprezentantii Ministerului ies cu
declaratii peste declaratii, atunci cand in discutie sunt puse problemele reale cu care se confrunta elevii si parintii, apeleaza la replici evazive. Intr-o declaratie postata pe site-ul institutiei ministrul Remus Pricopie anunta cu surle si trambite faptul ca va adapta sistemul de educatie la era digitala.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe