PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LE-AU STRICAT TOATĂ APARATURA – VIDEO

LE-AU STRICAT TOATĂ APARATURA – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

A fost  scandal monstru in localitatea damboviteana Rancaciov. Sute de oameni au iesit disperati in strada dupa ce toate aparatele pe care le aveau in prize s-au ars. Incidentul s-ar fi produs in urma unui scurtcircuit produs la transformatorul principal. Oamenii dau vina pe lucratorii de la Electrica si spun ca acestia ar fi lucrat de dimineata in zona.  Acestia, insa, se apara si sustin ca ei au venit tocmai pentru a repara defectiunea. Acum oamneii astepata cu sufletul la gura sa vada cine le repara sutele de televizoare, frigidere si alte aparate electrcasnice care s-au defectat din cauza scurtcircuitului. Jandarmii si politistii au intervenit de urgenta pentru a calma spiritele.

Incidentul s-a produs in jurul pranzului. Localnicii sustin ca muncitorii de la Electrica au lucrat in zona toata dimineata si ca ei  ar fi vinovatii pentru producerea dezastrului. Sute de televizore, frigidere si alte aparate electrocasnice, care au fost tinute in priza, s-au faut scrum. Munictorii de la Electrica neaga ca ar avea vreo vina. Cert este ca sute de familii au ramas cu bagube de zeci de mii de lei.

Oamenii astepata acum sa vada care sunt vinovatii de producerea dezastrului si mai ales cine ii despagubeste.

 

Echipa: Mihai Eremia

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe