PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LEGEA BAT-O VINA – VIDEO

LEGEA BAT-O VINA – VIDEO

de Andrei Oprescu
30 vizualizări

Schimbarea directorilor de scoli a creat disensiuni la nivelul institutiilor de invatamant! Un profesor de la o scoala din Targoviste sustine ca membri consiliului profesoral sunt nemultumiti de modul in care au fost numiti in functie directorii unitatii. Mai exact dascalul spune ca directorul unitatii si directorul adjunct au fost numiti de inspectoratul scolar fara sa fie consultat si consiliul scolii. Reprezentantii inspectoratului spun ca au respectat legea.

Schimbarile care au loc in fiecare an in conducerea unitatilor scolare nu au fost nici anul acesta lipsite de probleme, disensiuni si conflicte. Este si cazul scolii Paul Banica din municipiul Targoviste, unde acest dascal spune ca membrii consiliului profesoral sunt revoltati pe modul in care au fost numiti in functie directorii unitatii.

Profesorul este nemultumit si de motivele aduse in discutie de inspectoratul scolar atunci cand s-a luat decizia schimbarii directorilor la aceasta scoala.

Contactat telefonic, inspectorul scolar general adjunct Ovidiu Băsceanu a declarant ca la nivelul inspectoratului scolar Dambovita legea a fost respectata.

Reprezentantul inspectoratului spune insa ca se asteapta la conflicte in perioada urmatoare determinate de schimbarea directorilor unitatilor scolare, acestea fiind prezente in fiecare an. De altfel, inspectoratul a numit directori ai unitatilor cadre didactice care nu sunt profesori in scolile respective.

Reporter: Cătălina Sandu

Imagine: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe