PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LEMNE PENTRU VOTURI LA DRAGOMIREŞ TI

LEMNE PENTRU VOTURI LA DRAGOMIREŞ TI

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Suspiciuni de mita electorala in comuna damboviteana Dragomiresti! Mai multi oameni sustin ca padurarul din zona le promite material lemnos pe care il vor primi daca sustin o anumita persoana care aspira la o functie publica.

Oamenii s-au trezit cu pădurarul la poartă, chiar în timpul programului de lucru, iar oferta acestuia pare greu de refuzat. Promite căruţe de lemne celor care vor susţine o anumită persoană, care aspiră la funcţia de primar.

Dovada ar fi o fotografie cu buletinul de vot pentru ca oamenii să-şi primească recompensa. Oricum, cetăţenii nu cred în astfel de promisiuni şi nu sunt de acord cu atitudinea angajatului Romsilva.

Nu doar că pădurarul încalcă legea, încercând să ofere mită în schimbul unor foloase, dar riscă să-şi piardă şi locul de muncă.

Pădurarul Gheorghe Prodan va fi tras la răspundere pentru comportamentul său de către superiorii de la Direcţia Silvică Dâmboviţa. Dacă nu se va potoli şi îşi va duce promisiunile la bun sfârşit acesta va ajunge în faţa organelor de anchetă penală.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe