PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LIBERI LA BĂTAIE ÎN ZIUA DE VOTARE – VIDEO

LIBERI LA BĂTAIE ÎN ZIUA DE VOTARE – VIDEO

de Andrei Oprescu
100 vizualizări

Procurorii dau liber la bataie in ziua de alegeri. Scandalul din 10 iunie 2012, aparut intre sustinatorii candidatilor la primaria Mogosani, a fost solutionat de procurori, dupa un an de zile de ancheta, cu neinceperea urmaririi penale. Magistratii n-au aplicat nici macar o amenda, in conditiile in care la acea vreme un tanar a fost agresat in plina strada in fata uneia dintre sectiile de votare din comuna.

 

In seara zilei de alegeri din 10 iunie 2012, preotul parohiei din Zavoiu, Tuță Constantin, a agresat verbal si fizic un tanar la sectia de votare din satul Zavoiu comuna Mogosani. Dupa ce a fost batut, Marin George Catalin s-a urcat in autoturismul, proprietate personala, cu gand sa scape de furia fetei bisericesti. Mai multe masini, in care se afla preotul si un grup de apropiati ai acestuia, l-au urmarit pana cand tanarul a ajuns cu autoturismul in sant.

 

Victima acestui incident neplacut, Marin George Catalin, este convinsa ca a fost vorba de o razbunare politica, preotul fiind simpatizant al unui alt partid decat cel sustinut de tanarul agresat.

 

Tanarul este dispus sa mearga pana in panzele albe si spune ca se va folosi de toate parghiile legale pentru a scoate dreptatea la suprafata.

 

O echipa MDI a fost in doua zile diferite la poarta preotului Tuță Constantin, incercand sa stea de vorba si cu acesta, insa fara succes.

 

 

ECHIPA: Adriana Răceanu / Valentin Popescu / Ciprian Rusa

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe