LINIŞTE ŞI RELAXARE PE LAC

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

RACOVIŢĂ, DÂMBOVIŢA

O baltă plină cu peşte, aer curat, păsări decorative, terase, multă verdeaţă şi linişte deplină, dar şi condiţii excelente de cazare. Toate sunt cumulate într-un singur loc, în judeţul Dâmboviţa. Lacul Racoviţa este locul ideal pentru a petrece zile frumoase alături de cei dragi. Pe langă partidele de pescuit şi relaxare într-un cadru natural, cei care vin aici beneficiază şi de cabane moderne, complet utilate, la preţuri mici.

În ultimii ani, tumultul societăţii este „tratat” cu relaxarea şi deconectarea de la stresul cotidian la o partidă de pescuit. Fie că vorbim despre pescari profesionişti, fie că vorbim de pescari amatori, tot mai mulţi caută locuri izolate, unde liniştea îi ajută să îşi pună ordine în gânduri. Un astfel de loc este Lacul Racoviţă, localizat departe de agitaţia oraşelor.

Aici nu vin doar cei care au nevoie de momente doar cu ei înşişi, ci şi cei care vor să petreacă clipe frumoase alături de familie.

Căbănuţele se închiriază pentru 24 de ore, dar cei care se hotărăsc să stea mai mult găsesc înţelegere la administratorii lacului.

Lacul Racoviţa se întinde pe aproximativ trei hectare şi are o adâncime ce depăşeşte doi metri. Cei care vin aici beneficiază de peisaje unice, terasă cu grătar, bănci pe malul lacului, leagăne, se pot bucura de păsări decorative, precum păuni şi lebede şi pot pescui ore întregi în liniştea naturii.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri