PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LOCALNICI ÎN PERICOL – VIDEO

LOCALNICI ÎN PERICOL – VIDEO

de admin
10 vizualizări

Un drum judetean s-a rupt și mai multe case din Prahova au luat o la vale din cauza unei alunecari de teren care avanseaza rapid de cateva zile in cartierul Seciu din orasul Boldești Scăieni.Peretii a patru case s au fisurat, iar proprietarii spun ca vinovata este o companie petroliera care are in zona rezervoare cu lichid de sondă. Oamenii afectati sunt hotarati sa si caute dreptatea in instanta daca nu vor gasi intelegere la firma de petrol.

Patru familii din orasul praovean Boldesti Scaeni spun ca au aparut crapaturi mari in sol si la imobilele lor. Oamenii sustin ca vinovatia apartine unei companii petroliere care detine in apropierea locuintelor lor rezervoare cu lichid de sondă,care sunt vechi,prezinta scurgeri,
provoaca infiltratii si in final dislocari de sol.

Primarul din Boldesti Scaieni spune că a luat măsuri in acest caz,iar la fata locului au fost chemați specialiștii care urmeaza sa constate cauza alunecarii de teren si adancimea la care ea a aparut. Specialistii cauta solutiile tehnice de stopare a fenomenului.

Cele 4 familii afectate spun ca viata in locuintele lor a devenit un calvar si stau cu frica in san. Daca nu vor gasi intelegere la compania petroliera, isi vor cauta dreptatea in instanta.

Mihai Eremia

Eugen Bănescu

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe