PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LORELAI, O NOUA LECTIE DE TALENT SI CURAJ

LORELAI, O NOUA LECTIE DE TALENT SI CURAJ

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Lorelai, fetita minune, nascuta fara maini si o parte din femur, isi lanseaza primul album, care contine si piese compuse de ea. Copilul genial care a uimit o tara intreaga a compus si un imn al Targovistei, iar de ziua orasului, in septembrie va lansa doua noi carti. Lorelai a dovedit ca este un copil cu chip de inger si cu o inima imensa, care stie sa daruiasca iubire si sa traiasca fiecare zi cu zambetul pe buze.

Lorelai a cantat in premiera aceasta piesa pentru MDI TV. Este doar unul dintre cantecele care se regasesc pe albumul ei. Este primul ei CD, pe care il va lansa duminica la Festivalul „Iedera, Colt de rai”. Lorelai, fetita minune care a dovedit ca la numai 10 ani poate trece peste orice obstacol, cu zambetul pe buze, ne ofera inca o lectie de pasiune si curaj. Ea ii multumeste in fiecare zi lui Dumnezeu pentru viata pe care i-a daruit-o si pentru familia pe care o are. Isi imparte timpul intre cei dragi si pasiunile ei: canta la orga, scrie, deseneaza, cu degetele de la picioare. Are emotii pentru lansarea de duminica, mai ales ca formatia Lala Band va veni sa o sustina.

In urma cu cateva luni, Lorelai si-a lansat prima carte: Zambet de Inger. Acum a venit momentul sa se lanseze oficial si in muzica. In plus, nu lasa deoparte condeiul. Pregateste alte doua carti, iar una dintre ele va fi dedicata eroilor din viata sa. Unul este Florinel Enache, militarul ranit in Afganistan, pe care Lorelai l-a incurajat tot timpul. La inceput i-a scris pe internet, dar cand Florinel a ajuns in tara, s-au si intalnit. El ocupa un loc important in inima fetitei.

Lorelai isi iubeste orasul, de aceea a compus un imn al Targovistei. Iubeste viata, iubeste oamenii si toti cei care ajung sa o cunoasca o indragesc, pentru ca este un copil genial, care lupta in fiecare clipa, iar cand se intampla sa cada, se ridica plina de curaj. La numai 10 ani, ea este o eroina.

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Radoi

http://youtu.be/SEXSLHS8mVQ

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe