PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LOVITURĂ DUPĂ LOVITURĂ – VIDEO

LOVITURĂ DUPĂ LOVITURĂ – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Dupa ce a fost pacalita ca va beneficia gratuit de o operatie de micsorare de stomac la o clinica din Brasov, a stat doua luni in spital cu complicatii ce i-au pus viata in pericol si trebuie sa plateasca 3.000 de euro “gratuitatea”, o femeie de 59 de ani din Ploiesti a mai primit o veste proasta. O noua factura prin executor judecatoresc o instiinteaza ca mai trebuie sa plateasca peste 47.000 de euro costurile spitalizarii si ingrijirea medicala dupa complicatiile aparute la cele doua operatii la care a fost supusa!
Femeia cantareste 150 de kilograme si o astfel de interventie chirurgicala ar fi scapat-o de kilogramele in plus dar si de diabet. Operatia nu a reusit, au aparut complicatii,a fost operata din nou iar familia s-a trezit ca trebuie sa plateasca pentru micsorarea de stomac, dei li s-a spus ca totul e gratuit. Dupa ce oamenii au facut publica situatia condiderandu-se pacaliti, au reusit sa negocieze cu clinica si sa plateasca doar 3.000 de euro, in rate. Femeia a mai stat insa aproape doua luni internata la Brasov din cauza gravelor complicatii, iar dupa externare a primit o noua factura… de aproape 208.000 de lei! Cu totii sunt socati de ce se intampla si au apelat din nou la avocati, au facut reclamatii la politie si la Colegiul Medicilor.
Femeia este distrusa acum. A plecat pe picioarele ei la spital stiind ca operatia este gratuita iar de cand si-a micsorat stomacul si pana acum nu se mai poate ridica din pat.Are un regim alimentar strict si se simte foarte rau.
Familia femeii a depus reclamatii la parchet,atat la Ploiesti cat si la Brasov. Se gandesc cu spaima la banii pe care ii au de platit in conditiile in care nu stiu daca Viorica Constantin isi va mai reveni vreodata.

Mihai Eremia / Eugen Bănescu

https://www.youtube.com/watch?v=MBYHfu0gGME

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe