LUCRĂRI DE CANALIZARE LA SĂTENI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Administrația locală din Aninoasa a demarat proiectul de introducerea a rețelei de canalizare și în ultimul sat care încă nu era racordat. La Săteni lucrările au început deja, însă firma care se ocupă întâmpină probleme din cauza lipsei forței de muncă. Primarul Constantin Maricescu spune că aceasta este o problema majoră în mai multe sectoare din cauza faptului că foarte mulți au ales să plece să muncească peste hotare, însă administrația locală a cerut firmei să respecte graficul.
Lucrările pentru introducerea rețelei de canalizare se vor întinde pe o distanță de 6,8 kilometri, 95% pe teritoriului localității Săteni, singura din comuna Aninoasa rămasă fără canalizare. Investiția are o valoare de 3.600.000 de lei și este suportată o parte din bugetul primăriei și cea mai mare parte din fonduri AFIR. Lucrările au demarat, dar sunt încetinite de lipsa forței de muncă.
Pe lângă lipsa forței de muncă, edilul are și o altă explicație determinată și de legislație.
Pe lângă lucrările la rețeaua de canalizare în această perioadă în toată comună se derulează lucrări de igienizare.
Și în acest sens se fac eforturi, multe dintre case având proprietarii plecați în străinătate, iar în fața gospodăriilor tot muncitorii primăriei trebuie să intervină pentru a tunde iarba și a igieniza zona.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri