PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Luna aceasta, peste 5500 de copii care învață în Târgoviște au optat să beneficieze de transport gratuit 

Luna aceasta, peste 5500 de copii care învață în Târgoviște au optat să beneficieze de transport gratuit 

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Luna aceasta, peste 5500 de copii care învață în Târgoviște au optat să beneficieze de transport gratuit atunci când folosesc autobuzele operatorului târgoviștean!
Gratuitatea are în vedere toți copiii care învață în Târgoviște, indiferent de domiciliu și se aplică atât pe traseele din oraș, cât și pe traseele din afară orașului, operate de către transportatorul Primăriei Târgoviște!
Autobuze noi Mercedes-Benz Citaro Hybrid, condiții de transport decente, punctualitate, reprezintă tot atâtea argumente pentru a folosi transportul local!
Acum există și opțiunea utilizării aplicației Google Maps pentru identificarea celei mai apropiate stații de călători precum și a traseului de autobuz potrivit pentru a ajunge la destinația dorită!

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe