MĂDĂLINA MANOLE, PLÂNSĂ DE PRIETENI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

 

Momente emoţionante la mormântul Mădălinei Manole, unde Octavian Ursulescu, Nico, Aurelian Temişan, Anca Ţurcaşiu şi mulţi alţi artişti au venit să îi aducă un omagiu. În Ploieşti, la Cimitirul Bolovani, s-au aprins lumânări, iar la Biserica Sfânta Treime din oraş a avut loc o slujbă de pomenire a ,,fetei cu părul de foc”.

Primul artist care a ajuns la Cimitirul Bolovani, din Ploieşti, a fost Nico. Aceasta a aprins o candelă imadiat ce a ajuns la mormântul prietenei sale. 

Anul trecut s-au împlinit şapte ani de la moartea cântăreţei. Artiştii, care i-au fost prieteni apropiaţi Mădălinei şi-au dat întâlnire la căpătâiul acesteia pentru a-i aduce un alt omagiu. Fata cu „părul de foc” va fi plânsă mereu, spun prietenii ei.

Octavian Ursulescu spune că este pentru prima data la mormântul artistei.

Mădălina Manole a fost găsită fără suflare, în data de 14 iulie 2010, în locuinţa sa, ulterior stabilindu-se că artista a băut furadan, o substanţă extrem de toxică ce i-a adus moartea. Artiştii au organizat şi un spectacol în amintirea Mădălinei, după şapte ani de la moartea cântăreţei.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri