PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MAI MULTE ȘI MAI SCUMPE – VIDEO

MAI MULTE ȘI MAI SCUMPE – VIDEO

de admin
0 vizualizări

„Rabla” merge din plin, anunta autoritatile. Potrivit reprezentantilor Ministerului Mediului, tichetele ar putea fi epuizate inainte de data preconizata, in aproape o luna fiind rezervate deja 30% din voucherele disponibile. Valul de rezervari de tichete nu inseamna si un numar mare de masini noi cumparate de la dealerii auto. Cei mai multi participa pe internet la bursa voucherelor. Site-urile sunt luate cu asalt de cei care doresc sa isi vanda tichetul. Care sunt preturile in principalele orase din Regiunea Sud Muntenia, aflati in minutele urmatoare.
5700 de tichete Rabla au fost deja rezervate, a anuntat Minisiterul Mediului. In acest an au fost puse la bataie in cadrul programului 17.000 de vouchere. In topul judetelor cu cel mai mare numar de rezervari se afla si doua din Regiunea Sud Muntenia: Arges, cu 329 de tichete si Teleorman cu 36 de vouchere. Bataia se da insa pe internet, unde este organizata o adevarat bursa a voucherelor. Cei mai multi nu vor insa decat sa vanda tichetul Rabla, nu sa isi cumpere si o masina, dupa cum constata si dealerii auto. Specula este si in acest an posibila, pentru ca desi tichetele sunt distribuite electronic, pot fi vandute, dar o singura data.
Pretul cu care tichetele Rabla se vand pe internet a mai crescut in ultima perioada. S-au inmultit insa si anunturile din partea celor care vor sa cedeze voucherul. Preturile variaza intre 1100 si 3000 de lei, in functie de orasul in care se afla vanzatorul. De exemplu, in Pitesti un voucher se vinde cu 3000 de lei, la fel si in Curtea de Arges sau in Targoviste. In Moreni insa, un tichet se da cu 2500 de lei. In Ploiesti pretul scade la 1500 de lei, iar in Calarasi la 1100 de lei.
Pe masura ce programul va avansa, iar termenul de valabilitate se va reduce, va scadea si pretul voucherelor.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

https://www.youtube.com/watch?v=CFDau8l8kdc

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe