PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MAMA DIDINA, LA 101 ANI! – VIDEO

MAMA DIDINA, LA 101 ANI! – VIDEO

de Andrei Oprescu
51 vizualizări

A fost petrecere mare la Persinari! Didina, mama regretatului interpret de muzica populara Ion Dolanescu a  implinit 101 ani. Aproape 300 de invitati s-au adunat sa sarbatoreasca evenimentul . Surpriza evenimentului a fost lansarea cartii ”Un veac de dor matern”, dedicata mamei Didina.

In jurul sarbatoritei s-au adunat copii, nepoti , stranepoti, rude si prieteni din toate colturile tarii. Ionut Dolanescu i-a oferit un buchet cu 101 trandafiri si o carte. Si Maria Ciobanu i-a fost alaturi fostei sale soacre. Singurul care a lipsit a fost Dragos, fratele lui Ionut. Au curs lacrimi de bucurie pe obrajii mamei Didina, bucuria de a-si vedea familia adunata in curtea casei din Persinari, acolo unde mama regretatului Ion Dolanescu a crescut 8 copii si multi nepoti si stranepoti. La 101 ani, Gherghina si-a vazut din nou casa plina. De organizarea petrecerii s-a ocupat din timp Ionut Dolanescu. Lui i-a fost alaturi si mama lui, Maria Ciobanu.

Cel mai frumos cadou pentru Didina a venit de dincolo de Prut. O carte biografica despre veacul trait de Didina Dolanescu in singuratate si nevoi. Petrecerea la Persinari a durat pana dimineata. Cu totii isi doresc acum sa se reintalneasca si la anul, cand mama Didina va implini 102 ani.

 

Mihai Eremia

Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe