PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MARCEL CIOLACU, PAUL STĂNESCU ȘI VASILE DÂNCU S-AU ÎNTÂLNIT CU CANDIDAȚII PARTIDULUI DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA! CIOLACU: “AM REGĂSIT LA DÂMBOVIȚA, O ECHIPĂ SOLIDĂ, ÎNCHEGATĂ ȘI DETERMINATĂ SĂ CÂȘTIGE ALEGERILE!”

MARCEL CIOLACU, PAUL STĂNESCU ȘI VASILE DÂNCU S-AU ÎNTÂLNIT CU CANDIDAȚII PARTIDULUI DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA! CIOLACU: “AM REGĂSIT LA DÂMBOVIȚA, O ECHIPĂ SOLIDĂ, ÎNCHEGATĂ ȘI DETERMINATĂ SĂ CÂȘTIGE ALEGERILE!”

de Andrei Oprescu
26 vizualizări

Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dâncu s-au întâlnit astăzi cu pesediștii dâmbovițeni. Cei trei au avut numai cuvinte de laudă la adresa organizației PSD Dâmbovița și a deputatului Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul partidului pentru funcția de președinte al Conisliului Județean Dâmbovița. După întâlnirea cu activul de partid, liderii PSD au susținut o conferință de presă, deschisă de gazda evenimentului, deputatul Corneliu Ștefan.

„Astăzi este un eveniment deosebit pentru Organizația PSD Dâmbovița pentru că avem deosebita plăcere să-l avem alături pe domnul președinte al PSD, Marcel Ciolacu, pe domnul secretar general Paul Stănescu și pe domnul profesor Vasile Dâncu, președinte Consiliului Național.

Am avut două ore o întâlnire cu toți candidații noștri pentru funcțiile de primar din toate localitățile din județul Dâmbovița, am prezentat conducerii centrale toți candidații, am discutat despre problemele pe care le avem în județul Dâmbovița din punct de vedere administrativ, despre ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută la rectificarea bugetară care a avut loc la nivelul Guvernului PNL al României, când municipiul Târgoviște a primit zero lei, iar în plan politic am avut o discuție cu toți primarii, cu 12 zile înainte de alegeri. Vreau să vă spun foarte clar că toți primarii sunt motivați, toți candidații noștri pentru funcția de primar, candidații pentru funcțiile de consilieri locali și, nu în ultimul rând, echipa de la Consiliului Județean Dâmbovița este motivată și pe 27 septembrie avem un singur scop, acela de a câștiga alegerile în județul Dâmbovița, de a câștiga alegerile în toate localitățile, minim unde avem primari, a câștiga președinția Consiliului Județean, majoritate în Consiliul Județean Dâmbovița, primarul municipiului Târgoviște, majoritate în Consiliul Local Municipal.

Îi mulțumesc domnului președinte pentru prezența în județ, îi mulțumesc pentru tot sprijinul și domnului președinte Marcel Ciolacu, și domnului profesor Vasile Dâncu, și domnului secretar general Paul Stănescu, dar și celorlalți colegi de la nivel național pentru tot sprijinul pe care l-au acordat Organizației PSD Dâmbovița și cu siguranță pe 27 septembrie vom câștiga alegerile în județul Dâmbovița și vom fi în primele trei județe din țară ca număr de voturi obținute și ca număr de aleși locali. Așa să ne ajute Dumnezeu!”a declarat deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Marcel Ciolacu a lăudat activitatea organizației PSD Dâmbovișa și s-a declarat încrezător în șansele ca PSD să câștige alegereile în județul Dâmbovița.

„Vreau să-i mulțumesc și eu președintelui de Organizație pentru invitație, îi mulțumesc și în numele domnului profesor Dâncu și în numele domnului secretar general Paul Stănescu. Vreau să-i mulțumesc și lui Titus, care este și vicepreședinte al partidului la nivel național și, nu în ultimul rând, primarului municipiului, Cristi Stan. Prima oară când ne-am cunoscut a fost cred că la o lună după ce eu și domnul Stănescu am preluat conducerea interimară a Partidului Social Democrat, era foarte frig pe scenă atunci, își aduc aminte, și am luat o decizie că trebuie făcute alegeri în toate organizațiile județene unde existau președinți interimari. Și Organizația și-a ales o echipă tânără, cu experiență, atât administrativă, cât și parlamentară și se pare că a fost cea mai bună alegere, deoarece, astăzi, după câteva luni, am regăsit o organizație solidă, închegată și determinată să câștige atât alegerile locale, cât și alegerile parlamentare. Cum era de așteptat, prioritățile primarilor nu au fost cele pe care le așteptam noi, neapărat politice, ci au fost în primul rând administrative. Domnul primar al municipiului Târgoviște mi-a adus la cunoștință că sunt 20.700 de elevi care au început școala în municipiu și de la Guvernul Orban, pentru prima oară în istoria României, a primit zero lei. Nici un municipiu reședință de județ, condus de către un primar PSD, nu a primit nici un ban. Noi nu vorbim de banii lui Orban, nu vorbim de banii președintelui Iohannis sau despre „România normală” pe care ne-o promitea domnul președinte Iohannis, vorbim de banii noștri, și ai mei și ai dumneavoastră, pe care vremelnic îi gestionează primul ministru al României, pe care în loc să-i direcționeze către adevăratele probleme ale românilor și prioritățile românilor i-a folosit pentru a cumpăra primari sau parlamentari. Vreau să mulțumesc și parlamentarilor, că au rămas alături de PSD și vor rămâne până la capăt, mai avem multe legi de trecut prin Parlament, inclusiv rectificarea bugetară prin care să obligăm încă o dată Guvernul Orban să țină cont de legile țării, și aici mă refer la majorarea pensiilor nu cu 14%, ci cu 40%.” a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Vasile Dâncu, a avut numai cuvinte de laudă la adersa origanizației PSD Dâmbovița și a deputatului Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

,,A fost o experiență foarte bună pentru noi aici. Am discutat cu reprezentanții administrațieiu locale care pe lângă lucruri administrative ne-au pus o serie de probleme care șin de strategia viitoare a Consiliului Național, a Institutului de Studii Social Democrate, am auzit aici cum foarte clar ni s-a cerut să lucrăm pentru o nouă poziționare a partidului având în vedere și viitoarea noastră poziționare pentru alegerile generale în care pentru prima dată vom merge singuri. Ni s-a cerut să promovăm un mesaj mult mai agresiv de la centru și mai ales să încercăm să targetăm mult mai bine noi categorii de populație pe care în general le-am neglijat în trecut, în spatele unor strategii legate de pensii și salarii excesiv, oarecum centrate pe bugetari. Este un lucru la care și noi ne-am gândit. Am primit aici foarte multe idei, am întâlnit universitari de la Universitatea Valahia care ne-au propus colaborarea la Consiliul Național și sunt foarte bucuros de acest lucru. De asemenea avem o grămadă de propuneri pentru departamentele Consiliului Național, sunt sigur că vom mai reveni aici și vom putea să luăm idei foarte bune din această zonă, pentru că ne aflăm într-o zonă câștigătoare. Studiile noastre arată că într-adevăr speranța exprimată de domnul Corneliu Ștefan aici nu este una deșartă, PSD Dâmbovița va fi printre primele 3-4 județe din România ca performanță. La fel și primarul municipiului are o distanță foarte mare față de competitori. La CJD, PSD poate să câștige, cred că începe o eră nouă pentru județ și pentru politica din județul Dâmbovița. Avem o echipă foarte tânără, statistica ne arată că pe liste sunt 350 de femei, sunt câteva sute de tineri care intră în această competiție și asta înseamnă cu adevărat o schimbare profundă a partidului, o schimbare de care avem nevoie. Mă bucur să observ asta aici” a scpus Vasile Dâncu depsre vizita făcută la PSD Dâmbovița.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe