PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MARȘUL TĂCERII PENTRU EDI

MARȘUL TĂCERII PENTRU EDI

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

Marșul tăcerii pentru un copil bolnav. Circa o sută de persoane s-au adunat în centrul Piteștiului pentru a atrage atenția asupra situației unui copil cu cancer la creier. Băiețelul are trei ani și jumătate și părinții lui au nevoie de 50.000 de euro pentru a-l duce la o clinică din străinătate unde se poate face operația care i-ar putea salva viata.
Toți acești tineri și-au rupt două ore din timpul lor pentru a participa la un marș în centrul Piteștiului pe 1 km distanță. Au fost impresionați de povestea dramatică a unui copil de trei ani și jumătate din Argeș ai cărui părinți au aflat în urmă cu trei săptămâni despre faptul că băiețelul are o tumoră pe creier.
Părinții au început să vândă ce au pentru a face rost de bani; chiar și un teren pe care îl cumpăraseră de curând.
Din solidaritate, aproximativ o sută de oameni au donat bani și au străbătut la pas centrul Piteștiului, în speranța de a atrage atenția.
Nu au fost însă singurii care au făcut ceva pragmatic pentru Edi, copilul cu tumoră pe creier. În urmă cu două zile, copiii din trupa AD-HOC au prezentat un spectacol în premieră și toate încasările le-au donat familiei lui Edi.
Cine vrea să îl ajute pe Edi o poate face în conturile:
RO25BRDE > 030SV 60818360300 în euro
RO21BRDE 030SV 67330050300 în lei
telefon 0726142849, MARIAN VÂLCU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe