PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MASCAȚII AU DESCINS LA O SALĂ DE FORȚĂ DIN TÂRGOVIȘTE! GHENOSU ȘI FIUL SĂU AU FOST LUAȚI LA POLIȚIE!

MASCAȚII AU DESCINS LA O SALĂ DE FORȚĂ DIN TÂRGOVIȘTE! GHENOSU ȘI FIUL SĂU AU FOST LUAȚI LA POLIȚIE!

de Andrei Oprescu
40 vizualizări

Zeci de polițiști și mascați au intervenit în forță la o sală de fitness din zona Pavcom din Târgoviște.  Oficial ar fi vorba de o acțiune de verificare a persoanelor care frecventează astfel  de locuri. Neoficial, polițiștii ar fi avut informații că în acea sală de forță s-ar fi întâlnit liderii a două grupări rivale din Târgoviște, aflate în conflict. Polițiștii târgovișteni au fost pe fază și au intervenit prompt, eliminând posibilitatea izbucnirii unui scandal și menținând un climat de ordine și siguranță în rândul cetățenilor. La fața locului au fost chemați și criminaliștii, care vor amprenta probabil persoanele suspecte. Vom reveni cu amănunte!

UPDATE: Ghenosu și fiul său au fost săltați de mascați. Deocamdată nu se cunoaște din ce motiv . Se pare că este vorba doar de o verificare.  Vom reveni cu amănunte!

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe