PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MAȘINI ÎNMATRICULATE PE ACTE FALSE

MAȘINI ÎNMATRICULATE PE ACTE FALSE

de Andrei Oprescu
69 vizualizări

Peste 80 de autoturisme ar fi fost înmatriculate în baza unor documente false întocmite de doi dâmbovițeni. Polițiștii au descins vineri la locuințele acestora de unde au ridicat bani, telefoane, înscrisuri și calculatoare. Pentru fiecare dosar aceștia ar fi perceput între 250 și 300 de euro.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au efectuat percheziții domiciliare la două persoane din Lungulețu, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.În urma descinderilor, au fost ridicate mai multe documente și înscrisuri, telefoane mobile, calculatoare și bani.

Cei în cauză sunt bănuiți că, în perioada 2017-2018, ar fi întocmit în fals mai multe documente necesare înmatriculării unor autovehicule pentru diverse persoane, activitate pentru care ar fi primit diferite sume de bani. În fapt, aceștia ar fi falsificat fișele de înmatriculare, contractele de dobândire ale autovehiculelor și certificatele fiscale, prin aplicare de semnături și ștampile false, presupuse a aparține organelor fiscale, astfel, beneficiarii serviciilor acestora sustrăgându-se de la plata taxelor și impozitelor.

Bănuiții ar fi depus diligențe pentru înmatricularea în fals a peste 80 de autovehicule, operațiuni pentru care ar fi primit în schimb sume cuprinse între 250 și 300 de euro, pentru fiecare caz în parte. În cauză, se continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe