PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MĂSURI ÎN CAZUL CALULUI ABANDONAT

MĂSURI ÎN CAZUL CALULUI ABANDONAT

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Calul bătut cu bestialitate şi abandonat pe un câmp din Dâmboviţa a primit o şansa la viaţă. ONG-urile Save the Horse Romania si Phrosa’s Sanctuary au intervenit, au preluat calul şi l-au dus într-un adăpost. Un medic veterinar il va examina pentru a vedea cat de grav este ranit. Si un echipaj de politie s-a deplasat la fata locului, iar in cauza a fost deschisa o ancheta pentru a-l identifica pe proprietar. Atentie, urmeaza imagini cu un puternic impact emotional!
Animalul gasit infometat, insetat si cu rani dupa ce a fost abandonat pe un camp a fost salvat de două ONG-uri care se ocupă cu protecția animalelor. Reprezentanții au ajuns în zonă, i-au acordat îngrijiri medicale la fața locului și apoi l-au preluat. La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție și în cauză a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cine este proprietarul animalului și în ce circumstanțe l-a abandonat.
Calul a ajuns într-un adăpost al fundației SAVE THE HORSES ROMANIA unde un medic îl examinează. Lucas, așa cum a fost botezat, va primi tratament. Între timp poliția îl caută pe stăpânul său care va răspunde dacă va fi găsit vinovat.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe