PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MEDICII MERG MAI DEPARTE – VIDEO

MEDICII MERG MAI DEPARTE – VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Medicii continua protestele si in luna octombrie. In ciuda celor sapte zile petrecute in strada, cadrele medicale au luat hotararea de a merge mai departe pentru a-si cere drepturile, asta dupa ce nu s-a ajuns la nicio intelegere, in ciuda discutiilor pe care le-au purtat ministrii cu reprezentantii protestatarilor. Joi, 3 octombrie, va fi ziua in care se decide data exacta a mitingului de mare amploare pe care il promit medicii.

 

Sapte zile de pichetari si sute de cadre medicale nemultumite de sistemul sanitar romanesc, nu au fost suficiente pentru guvernanti, in vederea solutionarii problemelor cu care se confrunta halatele albe.

Fara a avea certitudinea ca revendicarile lor vor primii un raspuns, primind in urma negocierilor numai promisiuni, medicii au anuntat ca protestele vor continua si in a doua luna de toamna. Mai mult, coalitia medicilor profesionisti ramane alaturi de federatia SANITAS in lupta pentru schimbarea sisitemului sanitar romanesc.

 

Pana la acest moment nu se cunoaste data  exacta la care va avea loc acest miting si nici numarul de medici care va participa.

 

Reprezentantii din sanatate au anuntat ca, daca in urma mitingului totul va ramane la stadiul de promisiuni, se va ajunge la greva generala, astfel ca doar o treime din activitatea medicala va mai fi asigurata. Concret, cadrele medicale spun ca daca problemele nu vor fi solutionate se va ajunge la blocarea sistemului sanitar.

 

Ilona Rotaru

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe