MESAJ DE MULȚUMIRE PENTRU SALVATORII TURIȘTILOR RĂMAȘI CAPTIVI ÎN ZĂPADĂ, ÎN ZONA DE MUNTE A JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

O turistă care a trăit pe propria piele “iadul alb”, weekendul trecut, în zona montană a județului Dâmbovița le-a scris pompierilor care au ajutat-o să ajungă în siguranță la baza muntelui.
“Bună ziua!
Dorim să-i felicităm din toată inima pe cei patru subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Pucioasa pentru inițiativa organizării unui convoi cu toate mașinile care trebuiau să coboare din zona Hotelului Peștera, duminică, 27 ianuarie. Datorită unei foarte bune organizări și cooperări cu Jandarmeria, Poliția și Serviciul Salvamont, cele peste 10 autoturisme ( în care se aflau copii) au ajuns în siguranță în afara zonei extrem de periculoase din cauza căderilor masive de zăpadă și a pericolului de avalanșă. Operațiunea, care a durat aproximativ 6 ore, a fost destul de grea deoarece unele mașini nu erau echipate corespunzător sau nu făceau față dificultăților drumului, în mare parte acoperit cu un strat gros de zăpadă. Le mulțumim călduros pentru profesionalismul de care au dat dovadă, și pentru efortul depus astfel încât să plecăm în siguranță spre casă. Astfel, au rămas numai amintirile plăcute din concediu și o lecție de viață importantă: un exemplu și un exercițiu de solidaritate între oameni pentru a salva vieți.
Vă dorim multă sănătate și mult succes în tot ce faceți!
Cu respect, Daniela!
P.S: Am peste 10 ani de experiență și 300000 de kilometri parcurși în diferite condiții și situații. De data aceasta m-am simțit expusă unui risc foarte mare, deoarece informațiile pe care le-am primit despre starea drumului nu au fost reale. Este necesară o mai mare seriozitate din partea autorităților responsabile de siguranța circulației de drumurile publice. “ a scris Daniela.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Evenimente

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri