PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MIC DE 25 DE METRI – VIDEO

MIC DE 25 DE METRI – VIDEO

de admin
3 vizualizări

De 1 mai, la Ploiesti s-a batut recordul la mici!  La serbarea campeneasca “1 mai sindicalist” s-a fript pe gratar un mititel urias de 25 de metri! Chiar daca recordul nu a fost omologat, ploiestenii s-au infruptat din mic pe care l-au cumparat la metru si l-au stins cu bere!
Angajatii unei terase s-au pregatit pentru ziua de 1 Mai in cinstea vremurilor de alta data. Au sarbatorit la serviciu unde au preparat toata ziua fripturi, mititei, peste si fasole cu ciolan dar nu le-a lipsit cravata de pionier si casca de protectie. Si ca ziua sa fie una de neuitat au avut si o supriza pentru client, un mic de cartea recordurilor!
Bucatarii responsabili cu prepararea micului l-au asezat cu mare grija pe gratar.
Tovarasul Gigi a fost sufletul evenimentului. A prins vremurile de alta data, asa ca ne povestit cum se petrecea pe vremuri ziua de 1 mai.
In spiritul anilor comunisti, pana si curentul s-a oprit pentru cateva minute.
Ploiestenii veniti la serbare s-au minunat de micul urias… ba chiar cei mai indrazneti au si gustat din el. La terase au gasit bere din belsug dar si alte preparate culinare.
Micul urias nu a fost omologat, dar organziatorii spun ca sunt multumiti ca oamenii au petrecut un 1 mai in spiritul vremurilor de alta data.

Mihai Eremia
Raducu Radoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe