PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MICROBUZUL GROAZEI – VIDEO

MICROBUZUL GROAZEI – VIDEO

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Pasagerii dintr-un microbuz de transport persoane au trecut prin clipe de groaza in aceasta dimineata, in Targoviste. Soferul ar fi tras brusc de volan si a intrat cu masina intr-un gard. Martorii spun ca totul a fost premeditat. Unii pasageri le-au spus politistilor ca soferul ii amenintase inainte de producerea accidentului. Politistii incearca sa stabileasca acum adevarul. Trei pasageri au ajuns la urgente cu rani usoare. Tot la spital a fost dus si soferul, insa la o sectie de psihiatrie, pentru consultatii de specialitate.

Accidentul s-a produs pe strada Mihai Bravu, din Targoviste. Soferul ar fi tras brusc de volan si a intrat cu microbuzul intr-un gard. La fata locului politistii n-au gasit nicio urma de franare. Martorii povestesc ingroziti cum barbatul le spunea ca vor muri.

Trei pasageri ai microbuzului au ajuns la spital cu rani usoare. Soferul a fost saltat de politisti si dus in fata medicilor psihiatri. Barbatul este angajat de o buna perioada de timp la o societate de transport public din Targoviste. Reprezentantii firmei nu au vrut sa comenteze incidentul.

Acum expertiza medicilor psihiatri va face lumina in acest caz. Politistii vor sa afle daca soferul a provocat intentionat accidentul.

La cateva ore dupa producerea accidentului, Asociatia Investitorilor Transport Targoviste a remis un comunicat de presa in care arata ca soferul implicat in accident avea toate avizele medicale si psihologice in termen si ca era apt pentru exercitarea profesiei. Tot in comunicatul de presa, sefii soferului mai precizeaza ca in momentul producerii accidentului, conducatorul auto a suferit un soc psihic

 

Echipa: Mihai Eremia/Loredan Bourosu / Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe