PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MIEREA ROMÂNEASCĂ ÎI ÎNDULCEȘTE PE NEMȚI

MIEREA ROMÂNEASCĂ ÎI ÎNDULCEȘTE PE NEMȚI

de Andrei Oprescu
32 vizualizări

Mierea romaneasca ii indulceste pe nemti! Un apicultor din Dambovita a investit bani, curaj, pasiune, multa munca si satisfactiile nu au intarziat sa apara. Damboviteanul livreaza in strainatate cel putin o tona de miere anual. Mierea produsa de albinele lui are mare cautare in Germania.

Doru Burtescu din Visinesti a inteles ca viitorul este al agriculturii bio, iar acum damboviteanul se bucura de succes. Afacerea cu mierea de albine a inceput in 1997. Apicultorul ne-a spus ca a reusit deoarece a pus suflet in ceea ce a intreprins.

Inainte de a ajunge pe mesele nemtilor, produsul este testat pentru a se depista urme de polen modificat genetic, ce pot proveni din culturile apropiate zonelor unde sunt amplasati stupii. Mierea apicultorului dambovitean este toata bio, fara antibiotice, fara conservanti sau indulcitori artificiali, iar  nemtii nu se mai satura de mierea romaneasca.

Adriana Răceanu / Valentin Popescu / Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe