PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MILITARII AU DONAT „VIATA” – VIDEO

MILITARII AU DONAT „VIATA” – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Militarii salveaza vieti! 70 de cadre au donat sange, cu speranta ca gestul lor le va fi de folos unor semeni in suferinta. Militarii nu se opresc insa aici. Campania de sange continua, iar numarul celor care vor dona „viata” va fi de 150. Actiunea a fost organizata pentru a marca Ziua Armatei, care va fi sarbatorita pe 25 octombrie.

Nu este pentru prima data cand acest tanar militar doneaza sange. A inteles ca poate salva multe vieti cu  o picatura din sangele lui, de aceea nu rateaza nicio campanie de donare. Este un gest de daruire pe care l-au facut astazi 70 de militari.

150 de militari s-au alaturat campaniei de donare de sange, care a fost organizata si pentru a marca ziua Armatei, sarbatorita in fiecare an pe 25 octombrie. Militarii au pregatit si intreceri sportive, expozitii de tehnica militara, dar si activitati de promovare a carierei militare in scoli si licee.

Campania a fost realizata in parteneriat cu Asociatia React, cea care desfasoara un proiect amplu pentru promovarea donarii de sange.

Militarii au vrut astazi sa ofere un exemplu. Sa ii incurajeze pe oameni sa vina sa doneze sange. Sa incerce sa salveze o viata, fara sa astepte vreo recompensa materiala. Specialistii din domeniul medical spun ca se confrunta cu o criza a donatorilor. Chiar daca se ofera tichete de masa si o zi libera, oamenii nu se inghesuie sa doneze sange.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe