PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MINORĂ DISPĂRUTĂ DE LA FAMILIA CARE O AVEA ÎN PLASAMENT

MINORĂ DISPĂRUTĂ DE LA FAMILIA CARE O AVEA ÎN PLASAMENT

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița o caută pe Mihai Ionelia Andreea, de 12 ani, aflată în plasament la o familie din Pucioasa, care, la data de 19 noiembrie a.c., a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu o geacă din fâș, de culoare neagră și pantaloni bluejeans de culoare închisă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că minora, din localitatea Puțu cu Salcie, se afla în plasament la asistentul maternal de aproximativ o săptămână.

Semnalmente: înălțime 1,65 m., greutate 55 de kg., păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul 112.

Se pare că fata a plecat voluntar de acasă și a lăsat un bilet în care a scris că nu mai dorește să stea la asistentul maternal, ci să se întoarcă la familia ei din localitatea Puțu cu Salcia, județ Dâmbovița.

UPDATE: Fata a fost găsită teafără la o rudă, în comuna dâmbovițeană Sălcioara.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe