PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MOARTE SUSPECTA IN TARGOVISTE

MOARTE SUSPECTA IN TARGOVISTE

de admin
42 vizualizări

     Descoperire macabra in Targoviste. Un barbat de 59 de ani a fost gasit fara suflare in locuinta. Barbatul era certat cu toata familia desi in curte cu el locuiau doi dinte fratii sai. Niciunul nu l-a mai vazut de cateva luni si il credeau arestat. Curiozitatea l-a indemnat pe unul dintre ei sa se uite pe geamul locuintei fratelui sau, si asa a vazut cadavrul.

http://www.youtube.com/watch?v=PFM7odSgxLQ

     Barbatul nu vorbea cu nimeni. Nici cu fratii sai nici cu vecinii. Doi dintre farti, locuiau cu el in curte, insa stateau separat. Nu-l mai vazuse de luni bune si il credeau inchis in penitenciar. Abia dupa ce autoritatile l-au asigurat ca fratele sau nu este arestat, barbatul s-a dus si a aruncta o privire in locuinta acestuia. Asa a dat peste cadavru.

     Criminalisti au cercecat toata locuinta barbatului in cautare de probe. Ei iau in calcul orice variant. Medicii legisti sunt cei care vor da verdictul in acest caz. Necropsia va arata cauzele exacte ale decesului.

 

Mihai EREMIA

Loredan BOUROSU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe