MOBILĂ PE COMANDĂ LA GESSICA DECOR

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Primăvară aduce oferte avantajoase și mobilier de cea mai bună calitate, în combinații moderne la Gessica Decor. Bucătării, mobilier de dormitor și living, te așteptă în showroom-ul societății din Târgoviște. Gessica Decor execută mobilier pe comandă pentru casa ta.

Pentru bucătării, societatea pune la dispoziția clienților blaturi normale din ghetalit de grosime 28 sau 38 de mm, dar și blaturi din compozit. Aceste blaturi pot fi utilizate atât în mediul casnic cât și industrial în cofetării, patiserii, covrigării sau laboratoare.

Mobilierul de bucătărie din portofoliul firmei beneficiează de un sistem de amortizare pentru închidere lină şi silenţioasă. Tot din gama de mobilier Gessica Decor fac parte și piesele de living de calitate superioară. Clienții care achiziționează mobilier Gessica Decor beneficiează de consiliere la alegerea tapițeriei și sfaturi tehnice, plata în rate, în 6 sau 10 rate în funcție de banca aleasă, dar și de montaj și transport gratuit. Cei care doresc să vadă produsele şi să aleagă modelul preferat sunt aşteptaţi în show-room-ul Gessica Decor, din municipiul Târgovişte, de pe strada Cărămidari, numărul 35. Colorează-ți viața cu pasiune prin Gessica Decor.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Evenimente

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

TURISTUL DECEDAT, RECUPERAT DIN MUNȚI

Misiunea de recuperare a fost reluată luni dimineața când la fața locului s-au deplasat 20 de salvamontiști de la Salvamont Prahova și Bușteni. Aceștia pregătiseră victima pentru extragere cu o zi înainte, dar misiunea a fost oprită pentru a participa la salvarea unei tinere, având în vedere că pentru bărbatul