PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “MOR MOR” DE RÂS…

“MOR MOR” DE RÂS…

de Andrei Oprescu
54 vizualizări

A face haz de necaz este o practică tot mai des întâlnită în societatea contemporană. Glumele şi ironiile internauţilor nu au ocolit-o nici pe argeşeanca a cărei maşină a fost devastată de urs săptămâna trecută, pentru că femeia a lasat mai multe kilograme de branză de burduf în portbagaj. S-a compus chiar şi o poezie pe seama acestei întamplări, iar comentariile haioase nu au întarziat să apară.

Pentru a descreţi frunţile internauţilor un argeşean a solicitat ajutorul unui poet de ocazie, care face rime haioase, avaând la bază întâmplări reale, de câte ori este solicitat. Bărbatul din Argeş s-a gândit să accentueze întâmplarea trăită de consăteanca lui, pe care un urs înfometat a lăsat-o fără maşină.

Poetul l-a făcut pe urs un personaj savuros, iar comentariile celor care s-au bucurat de rimele haioase sunt de ordinul sutelor.

Iulia David Ursuletul se amuza,

Dand atacul pe la branza,

Nu s-a gandit daca are,

Loganul,asigurare!

El, cu branza s-a ales,

Si soferul…cu mult stres!

Michas Mihailovici Georgian Circ mare-n Dambovicioara

ne distreaza toata vara,

de lasi branza-n portbagaj

cu Ursu ai anturaj !

vine singur se serveste

el vrea Branza,nu vrea peste

ne-a dat la televizor

aveam ursu’n dormitor 

si priveam toti amuzati

cat erau toti de mirati,

la noi..e ceva normal

de n-ai urs devii banal.

Va pupam asta-i umor

vorba ursului moor mooor !

Internauţii se bucură de astfel de iniţiative, pe cât de ironice, pe atât de amuzante. Mai mult decât atât, rimele care fac furori în mediul on-line îi pun pe gânduri pe toţi cei care le citesc. Sfatul nostru este să aveţi grijă pe unde parcaţi şi ce anume lăsaţi în portbagaj, să nu cumva ca Moş Martin să vă facă vedete fără voie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe