PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MOTOCICLIST ACROŞAT DIN NEATENŢIE

MOTOCICLIST ACROŞAT DIN NEATENŢIE

de Mditv
16 vizualizări

Neatenţia şi nerespectarea indicatoarelor rutiere au condus la un accident în care un motociclist putea să îşi piardă viaţa, în municipiul Târgovişte. Şoferul unui autovehicul nu s-a asigurat corespunzător şi a acrosat motocicleta, iar tânărul care îl conducea a ajuns la spital. Din fericire, ambii şoferi s-au ales cu doar câteva zgârieturi. Poliţiştii au deschis şi un dosar penal.

Tânărul care conducea motocicleta a fost dus cu ambulanţa la spital, dar conştient. Medicii au spus că a scăpat cu doar câteva zgărieturi. Sperietura a fost mai mare decât afecţiunile fizice. Acesta s-a trezit cu maşina în faţă, deşi conducătorul auto trebuia să îi acorde prioritate.

Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor 9 Mai şi Rodnei, o zonă în care localnicii spun că tamponările sunt la ordinea zilei pentru că de cele mai multe ori şoferii care ies de pe strada Rodnei nu fac stopul pentru a se asigura. Şoferul maşinii implicate în accident susţine că a respectat regulile de circulaţie.

Şoferul autovehicului a rămas fără permis de conducere şi are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe