PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Mult dar prost…plătit – VIDEO

Mult dar prost…plătit – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Un adevarat paradox se petrece in Romania. In tara noastra, numarul de ore lucrate saptamanal este cel mai mare din intreaga Uniune Europeana, dar, cand vine vorba de plata, suntem in coada clasamentului european.Situatia nu este noua dar nu s-a schimbat mai deloc nici in 2014.
Tara unde se munceste cel mai putin in Europa este Finlanda, dar cu toate acestea standardul de viata al nordicilor este cu mult mai ridicat spre exemplu fata de tara unde se munceste cel mai mult in Europa. Nu s-ar spune dar chiar daca nu va vine sa credeti aceasta este Romania.
In ciuda acestei realitati romani se numara prin europenii cu cel mai scazut venit dar si cu cea mai proasta salarizare a orei de munca prestate.
Din acest punct de vedere Romani fiind depasita si de alte tari europene ce nu sunt in UE cum ar fi Macedonia sau Turcia unde banii platiti pentru o ora de munca sunt mai multi ca in tara noastra.

Redactor: Horia Marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe