PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MUNCITORII DE LA CAP, BATJOCURA AUTORITĂȚILOR – VIDEO

MUNCITORII DE LA CAP, BATJOCURA AUTORITĂȚILOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Acuzatii grave la o primarie din judetul Dambovita! O localnica din localitatea Corbii Mari acuza conducerea primariei ca si-a batut joc de arhiva de la CAP, care este tinuta in mai multi saci aruncati intr-o magazie de lemne. Mai mult, femeia spune ca nu se poate pensiona fara documentele care sa ateste ca a muncit la CAP si care sunt negasit pentru ca ar fi fost arse. In replica, edilul localitatii spune ca el nu stie nimic despre aceasta arhiva si ca toate datele ar fi tinute intr-un registu special al primariei.

Calvarul a inceput cand femeia a vrut sa se pensioneze. A municit 7 ani la CAP si nu a gasit documente decat pentru 4 ani. Resptul i-ar putea pierde daca nu gaseste dosumentele necesare. Femeia este disperata penstru ac e sigura ca nu mai are unde sa caute. Arhica CAP-ului este tinuta in saci aruncati intr-o magazie de lemne de langa primaria din Corbii Mari. Mai grav, femeia acuza ca documentele sunt arse periodic.

In replica, edilul localitatii spune ca nu are habar de documentele din magazie si exclude varianata ca cineva sa le arda.

Probleme de acest fel sunt mai peste tot. Nimeni nu s-a ocupat de arhivele CAP-urilor, iar acum, cand oamenii au ajuns la varsta pensionarii, dau din colt in colt pentru ca nu gasesc documentele care sa ateste perioada muncita.

Mihai Eremia

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe