PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MUNICIPIU INUNDAT DIN INCOMPETENȚA AUTORITĂȚILOR

MUNICIPIU INUNDAT DIN INCOMPETENȚA AUTORITĂȚILOR

de Mditv
10 vizualizări

Administrația târgovișteană condusă de primarul interimar Cristian Stan se laudă cu realizări dar își dovedește încă o dată incompetența. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, și acum rețeaua de canalizare a orașului nu a mai făcut față ploii și apa a refulat pe străzi și pe centura orașului. Traficul a fost blocat și la intrarea în municipiu dinspre Găești.

Așa arată străzile din municipiul Târgoviște după o ploaie de 20 de minute. Strada Cooperației pe care se ajunge la Spitalul de Psihiatrie, centura municipiului dar și zona Romlux și zona Combinatului de Oțeluri Speciala au fost inundate. Șoferii care tranzitau zonele au rămas blocați în trafic și nu au mai putut înainta. S-au format cozi interminabile pe centura Târgoviștei spre nemulțumirea șoferilor.

Rețeaua de canalizare nu a mai făcut fața cantității de apă și a refulat pe străzi. Oamenii s-au chinuit să desfunde gurile de canalizare, dar în zadar. Centura orașului s-a inundat din cauză că gurile de scurgere sunt mai înalte decât nivelul asfaltului.

Nu este prima dată când lucrările de mântuială la rețeaua de canalizare și la infrastructura rutieră ies la iveală din cauza ploilor. Pasajul Romlux și centura orașului sunt inundate la fiecare ploaie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe