PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MUZICA NU ARE GRANITE

MUZICA NU ARE GRANITE

de admin
10 vizualizări

     Nu i-au intampinat cu paine si sare, dar le-au oferit o adevarata lectie de talent si pasiune pentru muzica. Elevii Liceului de Arte „Balasa Doamna” din Targoviste au organizat un spectacol pentru un grup de profesori din Suedia. Dascalii au venit intr-o vizita de lucru la Targoviste, la Liceul de Arte Balasa Doamna. Vor sa initieze un parteneriat cu aceasta unitate de invatamant, astfel incat sa poat fi efectuate schimburi de experienta intre elevi si profesori. Copiii si tinerii i-au intampinat asa cum au stiut mai bine: cu un adevarat spectacol.

http://www.youtube.com/watch?v=vCPNzTYZ2z0

     Abia au venit din vacanta si au urcat pe scena. Au demonstrat insa ca au voci de ingeri, iar in mainile lor, instrumentele muzicale parca prind viata. Profesorii recunosc ca sistemul educational din cele doua tari este total diferit, cand vine vorba despre scolile de muzica. In timp ce in Romania, acesti elevi sunt inclusi in invatamantul obisnuit, in Suedia, scolile de muzica sunt separate.

      Elevii liceului targovistean i-au incantat pe dascalii suedezi si cu folclor romanesc.

ECHIPA: Madalina Zabava/ Viorel Mateescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe