PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NĂMEȚI CÂT CASA ÎN PRAHOVA

NĂMEȚI CÂT CASA ÎN PRAHOVA

de Andrei Oprescu
25 vizualizări

Probleme sunt si in Prahova unde zapada, in unele locuri, este cat casa. Cu asta se lupta de trei zile localnistii din Boldeşti-Grãdiştea, in Prahova. A nins fara incetare iar casele abia se mai vad din cauza stratului de zapada ce in unele locuri este de aproape 3 metri. Localnicii s-au luptat cum au putut cu urgia alba care i-a izolat de lume. Si-au facut partie printre nameti cum au putut ca sa iasa din case.

Cei mai afectati au fost satenii de la marginea localitatii Boldesti, spre camp, acolo unde viscolul a batut napraznic. Casele abia se mai vad de nameti iar toata ziua oamenii au muncit ca sa faca partii

Si familia Serban nu e singura care a avut nevoie de ajutor in iadul alb. Oamenii si-au varsat amarul pe politicieni.

 Utilajele de deszapezire care au reusit sa ajunga astazi in localitate au muncit degeaba pentru ca viscolul puternic a format din nou troiene pe drumul de acces.

Localitatea Boldeşti-Grãdiştea este si la aceasta ora izolata din cauza viscolului. Din fericire, mai multe camioane cu ajutoare de la armata au ajuns spre seara in comuna. 

Mihai Eremia

Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe