PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NATURĂ POLUATĂ DE GUNOAIE

NATURĂ POLUATĂ DE GUNOAIE

de Andrei Oprescu
52 vizualizări

Lipsa de civilizatie in municipiul Moreni, Dambovita! Munti de gunoaie sufoca mediul inconjurator. Peisajul este regasit pe malul raului Cricov. Situatia este una veche, dar se pare ca nimeni nu poate sau nu vrea, sa ii puna capat. Pare greu de crezut, dar oamenii isi transporta aici mizeria din gospodarii. Natura este pur si simplu poluata. Cat vezi cu ochii, malul raului este sufocat de deseurile morenarilor.

Pe malul raului Cricov din municipiul Moreni zac anvelope, pet-uri, saci, pungi si carpe. Si de parca nu ar fi fost suficiente tonele de gunoi aruncate pe mal, apa raului este si ea plina de tot felul de mizerii.Acest fenoment dureaza de ani de zile, se plang localnicii. Lipsa de respect a oamenilor fata de mediul inconjurator a transformat raul Cricov in groapa de gunoi a orasului.

Zona reprezinta un focar de infectie pentru toata lumea. Nu exista un singur loc pe malul stang al raului unde sa nu dai peste mizerie. Administratia locala are cunostinta despre situatie. Primarul Constantin Dinu spune ca in fiecare an zona este igienizata, dar doar… inainte de Pasti. Conform edilului, Cricovul este foarte mare, asta desi gunoaiele sunt in special pe malul raului, iar zona ar putea fi curatata de mizerie.

Acest fenomen dureaza de ani de zile, dar nu a sensibilizat pe nimeni. Asadar va mai trece ceva vreme, pana cand zona va fi curatata de gunoaie, iar oamenii sa aiba respect fata de mediu.

Valentin Popescu / Loredan Bouroșu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe