PRIMA PAGINĂ » NEATENTIA COSTA!

NEATENTIA COSTA!

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Pericol intr-un bloc din Targoviste! Un incendiu a izbucnit intr-un apartament, dupa ce proprietara, o batrana de 75 de ani, a lasat fierul de calcat in priza. Fumul gros care iesea din bucatarie a fost vazut de un locatar, care a anuntat de urgenta pompierii. Focul a fost stins inainte sa cuprinda tot apartamentul. Batrana nu era acasa, dar a avut nevoie de ingrijiri din partea echipajului SMURD, pentru ca i s-a facut rau, cand a aflat ce s-a intamplat.

Un locatar a vazut din strada fumul gros care iesea din apartamentul batranei. A sunat la 112 si pompierii au sosit de urgenta la fata locului. Au reusit sa stinga flacarile, inainte sa cuprinda tot apartamentul si sa se extinda si la vecini. Din casa au salvat o pisica.

Se pare ca batrana de 75 de ani a lasat fierul de calcat in priza si a plecat de acasa. I s-a facut rau cand a aflat ca i-a luat foc apartamentul. Este bolnava cu inima si a suferit o interventie chirurgicala cu doua luni in urma.

Vecinii sunt speriati. Batrana este bolnava si locuieste singura. Acum, apartamentele lor au scapat de incendiu, dar se tem ca incidentul se poate repeta.

ECHIPA: Madalina Zabava / Viorel Mateescu

http://youtu.be/6RFR-b4oZYY

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe