PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NEDREPTĂȚI LA GHINEȘTI

NEDREPTĂȚI LA GHINEȘTI

de Andrei Oprescu
72 vizualizări

Un bărbat din satul dâmbovițean Ghinești își caută dreptatea de ani de zile prin tribunale. Duminică Nicolae spune că a vândut unui vecin 250 mp și o casă bătrânească, însă s-a trezit că primăria i-a trecut familiei respective 1000 mp în acte iar acum nu mai are cale de acces către propriul teren.

Duminică Nicolae se judecă de ani de zile cu vecinul său din cauza unui pământ. Omul spune că nu înțelege cum a putut primaria să îi faă vecinului său un titlu de proprietate pentru 1000mp din moment ce el a vândut doar 250. Primarul comunei Sălcioara, Valentin Pârvu a tratat cu dispreț presa și a refuzat să ne răspundă la întrebări, fiind mai mult interesat de campania electorală.Bărbatul susține că avea o sentință judecătorească în favoarea sa însă aceasta a fost atacată de vecinul său, care nu se știe prin ce metode a obținut apoi 1000 mp.Bărbatul cere să i se arate documentele prin care s-a făcut contractul de vânzare-cumpărare pentru 1000 mp în loc de 250 cât a vândut el. Singura dorință a cestuia este să se facă dreptate și să își poată cultiva din nou terenul.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe