PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Noi investitii, anuntate la Targoviste! Vezi AICI de ce noi dotari vor beneficia toti targovistenii!

Noi investitii, anuntate la Targoviste! Vezi AICI de ce noi dotari vor beneficia toti targovistenii!

de Moise Razvan
114 vizualizări

În cadrul investiției „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚAMÂNT PREUNIVERSITAR ȘI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE”, în valoare de 35.980.238,48 lei, se asigură dotarea și echiparea celor 31 de unități de învățământ din municipiul Târgoviște.

Astfel, vor fi dotate: 18 laboratoare de informatică, integral; 536 de săli de clasă, cu echipamente digitale; 442 de săli de clasă, cu mobilier și materiale didactice; 16 laboratoare de științe (fizică, chimie, biologie/ multidisciplinare), cu mobilier și materiale didactice, precum și cu echipamente digitale; 67 de cabinete pe discipline, cabinete de asistență psihopedagogică și săli de sport, cu mobilier, materiale sportive și echipamente digitale; 6 ateliere de practică, cu materiale și echipamente de specialitate, inclusiv pe componenta digitală, în conformitate cu precizările din Standardele de pregătire profesională în vigoare, asociate calificărilor profesionale școlarizate.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe