PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O ALTFEL DE LECȚIE DE 1 DECEMBRIE

O ALTFEL DE LECȚIE DE 1 DECEMBRIE

de Andrei Oprescu
191 vizualizări

 

Au sărbătorit Ziua Națională a României cum au știut ei mai bine. Cei mai mici românași au organizat o serbare și au purtat cu mândrie portul popular românesc. Au spus poezii, au fluturat steagul țării și au oferit și o lecție de istorie deosebită. Este vorba despre elevii clasei pregătitoare B de la Școala Vasile Cârlova din Târgoviște. De Ziua României au transmis urări de bine tuturor românilor.

Deși sunt încă mici, au luat parte la o lecție de istorie importantă. Au aflat semnificația zilei de 1 Decembrie și au recitat poezii patriotice. Pentru asta s-au pregătit cu stegulețe și s-au îmbracat în costumul popular românesc.

Timizi, dar dornici să transmită un mesaj puternic de Ziua Națională a României, elevii de la clasa pregătitoare B de la Școala Vasile Cârlova din Târgoviște au pregătit un scenariu emoționant.

Scopul activității a fost de a-i învăța pe cei mici să respecte importanța acestei zile din istoria țării noastre și să fie mândri că sunt români.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe