PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA »  O ALTFEL DE LECȚIE

 O ALTFEL DE LECȚIE

de Andrei Oprescu
47 vizualizări

 

Cunoașterea unei limbi străine reprezintă cu siguranță un atu, iar dacă studiul începe la o vârstă cât mai fragedă, avantajele sunt și mai mari în viitor. Engleza, franceza și germana sunt printre cele mai solicitate cursuri de limbi străine de către părinți pentru micuții lor. Pe lângă studiu, sunt însă și elevi norocoși care au ocazia să învețe și despre cultura sau bucătăria altor țări. O astfel de demonstrație au făcut elevii Școlii Vasile Cârlova din Târgoviște cu ocazia Zilei Europene a Limbilor.

O altfel de lecție. De asta au avut parte elevii Școlii Vasile Cârlova din Târgoviște. Copiii de toate vârstele au luat parte la ora de limbi străine și au prezentat pe lângă dansurile tradiționale și însemnele țărilor și elemente de gastronomie.

Pe lângă engleză și franceză, limbi studiate de copii încă din clasele mici, germana a luat foarte mult avânt. Profesorii spun că este un avantaj pentru elevi.

La Școala Vasile Cârlova, una dintre cele mai căutate unități de învățământ, profesorii pun accentul pe practică, pe aplicarea cunoștințelor și pe dezvoltarea capacităților elevilor.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe