PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O CARTE PENTRU UN ZÂMBET DE COPIL – VIDEO

O CARTE PENTRU UN ZÂMBET DE COPIL – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Au reusit sa aduca un zambet pe chipurile copiilor aflati in grija statului. Asociatia Impreuna pentru Dambovita a donat 355 de carti pentru minorii de la Centrul Floare de Colt din Targoviste. Initiativa i-a apartinut presedintelui Asociatiei, Andrei Plumb, care a dorit sa le deschida acestor copii calea educatiei. In plus, Andrei Plumb le-a promis copiilor ca va fi alaturi de ei de Paste, pentru ca ei merita mai multi decat oricine sa aiba parte de sarbatori fericite.
Andrei Plumb, presedintele Asociatiei Impreuna pentru Dambovita, a povestit ca fiul sau a fost cel care l-a inspirat pentru acest proiect. A inceput o campanie pentru a strange carti. Mai mult, de ziua lor singurul cadou pe care l-a dorit de la prieteni a fost o carte pentru copiii de la Centrul Floare de Colt. Intr-un final au fost donate pentru acesti copii numai putin de 355 de carti. In plus, Andrei Plumb a declarat ca este doar un prim proiect social derulat de asociatie, pentru ca vor urma altele noi.
Cartile au reusit cu siguranta sa aduca un zambet pe chipul copiilor, pentru ca au nevoie de ele. In toamna, angajatii de la Protectia Copilului Dambovita au donat si ei carti, pentru amenjarea unor mici biblioteci in centre.
Asociatia Impreuna pentru Dambovita nu se opreste insa aici. Andrei Plumb a promis ca le va face o surpriza celro 120 de copii de la Centrul Floare de Colt din Targoviste si cu ocazia sarbatorilor pascale.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe