PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O mai tii minte? Vulpita de la Acces Direct, soarta crunta: “Ati facut bani pe spatele ei, sa va fie rusine!”

O mai tii minte? Vulpita de la Acces Direct, soarta crunta: „Ati facut bani pe spatele ei, sa va fie rusine!”

de Moise Razvan
4,4K vizualizări

O mai tii minte? Veronica Stegaru, poreclita Vulpita, a fost cea care timp de cateva luni s-a aflat permanent in lumina reflectoarelor, fiind protagonista emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Acum insa, putine se mai stiu despre soarta ei. Recent a iesit la iveala faptul ca a devenit mama a treia oara, dar si ca a divortat de sotul ei, Viorel Stegaru, intrerupand orice legatura cu acesta. Tanara a nascut noaptea trecuta, insa cel care a fost alaturi de ea nu a fost fostul ei sot, ci un barbat numit Ciprian, care cunostea situatia grea prin care trecea Vulpita.

„Veronica Vulpița, soția lui Viorel, la Spitalul municipal „Dimitrei Castroian” Huși. În seara asta am putut veni în ajutorul ei, va naște un băiețel. „Acces Direct” unde sunteți acum, când femeia are nevoie de voi? Ați făcut bani pe spatele ei, să vă fie rușine! H.O.F.B. ajută pe toată lumea! Mândru că sunt hușean”este mesajul scris de Ciprian Gavriliță, pe Facebook.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe