PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O MIE DE TRANDAFIRI PENTRU ALEE

O MIE DE TRANDAFIRI PENTRU ALEE

de Mditv
19 vizualizări

În curând cartierul Aleea Trandafirilor din Târgovişte îşi va recăpăta imaginea de altădată. De o parte şi de alta a aleilor, spaţiile verzi vor fi pline de culoare şi parfum, aşa cum se întâmpla cândva, când cartierul era demn de numele pe care îl poartă. Înarmaţi cu lopeţi şi cazmale reprezentanţii Partidului Naţional Liberal, alături de locatari, au început să sape şi să planteze butaşi de trandafiri, dând în felul acesta un exemplu comun de civilizaţie şi promovare a frumosului.

Membrii Partidului Naţional Liberal au răspuns dorinţei locuitorilor cartierului Aleea Trandafirilor din Târgovişte de a reînvia imaginea de altădată.

Reprezentanţii PNL, care au participat la acţiunea de plantare a trandafirilor în Alee îşi aduc aminte cu plăcere cum arăta cartierul pe vremuri, atunci când nu rămăsese decât numele de el.

Asociaţia de locatari din cartierul Aleea Tradafirilor a iniţiat în urmă cu ceva timp o campanie de înfrumuseţare şi redare a imaginii de altădată, prin îndemul “Donează şi tu un trandafir pentru Aleea Trandafirilor şi participă la plantarea lui!”. Aşa că reprezentanţii PNL Târgovişte au răspuns acestui mesaj şi au pus umărul pentru a răspunde pozitiv dorinţei locuitorilor.

Înainte de Revoluţie, cartierul Aleea Trandafirilor era demn de numele pe care îl poartă, întrucât trandafirii umpleau de culoare şi parfum aleile dintre blocuri. Acum, după iniţiativa şi implicarea reprezentanţilor PNL, cartierul are toate şansele să redevină cunoscut datorită frumuseţilor sale.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe